Direct access to content

L’EASPD impulsa la innovació social en una conferència a Hèlsinki

Del 12 al 13 d’octubre, +Tu Fundació de Suport ha participat en la conferència internacional de l’EASPD “Facilitant la innovació social: conceptes, marcs legals i canvis organitzatius”, coorganitzada per l’entitat finlandesa Service Foundation for People with an Intellectual Disability (KVPS) a Hèlsinki.

Durant aquest esdeveniment, el focus del debat s’ha centrat en l’abordatge del concepte d’innovació social, especialment en el context del sector de la discapacitat, i com es poden facilitar les condicions per fomentar-la entre els proveïdors de serveis de suport.

Mitjançant un extens programa de ponències i tallers, s’han presentat diverses propostes, reflexions i exemples de bones pràctiques relacionades amb la innovació social per tal de clarificar-ne el concepte i facilitar-ne la implementació.

També s’ha explorat com aquesta innovació pot impactar positivament en la vida de les persones amb discapacitat i les seves famílies. A més, s’ha analitzat com abordar els marcs legals i financers, i com fomentar la creació d’innovació dins les organitzacions mitjançant possibles canvis en el seu organigrama.

A banda de la Conferència, han tingut lloc trobades de diversos grups de treball entre els membres de l’Associació, així com l’Assemblea General de l’EASPD, el dia 14 d’octubre.